DUDS 2021 årsmøde

Fredag d. 15. oktober på Rigshospitalet

DUDS 2021 årsmøde

Fredag d. 15. oktober 2021 på Rigshospitalet.

 

Til årsmødet vil vi få besøg af Prof. Adrian Lim fra Imperial College London som vil holde gæsteforelæsning om kontrast forstærket ultralyd. Derudover vil programmet bestå af en række inspirerende forelæsninger om hvordan ultralyd har været med til at forbedre diagnostikken inden for forskellige specialer. Dagen sluttes af med en foredragskonkurrence med præsentation af nye studier fra forskere, der beskæftiger sig med ultralyd. Indsend gerne abstract til dette og vær med i konkurrencen om at vinde 3000kr i DUDS-legat. For DUDS-medlemmer vil der derefter blive afholdt generalforsamling, hvilket afsluttes med fælles middag for interesserede.

  • Se det fulde program for årsmødet her

  • Se program og information om tilmelding til hands-on kurset her

  • Se kriterier til abstract indsendelse til de frie foredrag her

Tilmelding til årsmødet skal ske ved at sende en mail til

 

dudstilmelding@gmail.com

 

I mailen bedes du skrive i emnefeltet hvorvidt du ønsker deltagelse i Årsmødet eller deltagelse i Hands on kursus, samt om du er medlem af DUDS og ønsker at deltage i middagen efter generalforsamlingen.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

december 16, 2020

Leave a reply

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.