DUDS 2021 årsmøde

Fredag d. 15. oktober på Rigshospitalet

Fredag d. 15. oktober på Rigshospitalet.

Til årsmødet vil vi få besøg af Prof. Adrian Lim fra Imperial College London som vil holde gæsteforelæsning om bl.a. kontrast forstærket ultralyd. Derudover vil programmet bestå af en række inspirerende forelæsninger om nye ultralydsteknikker, der har været med til at forbedre diagnostikken inden for forskellige kliniske specialer. Dagen sluttes af med en foredragskonkurrence med præsentation af nye studier fra forskere, der beskæftiger sig med ultralyd. For DUDS-medlemmer vil der derefter blive afholdt generalforsamling, hvilket afsluttes med fælles middag for interesserede.

  • Se det fulde program for årsmødet her

Tilmelding til årsmødet skal ske ved at sende en mail til

dudstilmelding@gmail.com

I mailen bedes du skrive navn, arbejdssted, og hvorvidt du er medlem af DUDS og ønsker at deltage i middagen efter generalforsamlingen.

Save

Save

Save

Save

december 16, 2020

Leave a reply

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.